16 de gener del 2024

👑👑👑 Cavalcada de Reis

Hola famílies,

Us fem un recull de fotos de la nostra participació com a AFA de l’Escola José Juan Ortiz, a la Cavalcada de Reis dels nostres infants, a Sant Andreu de la Barca.



Els dies previs, vam estar ben enfeinats pensant  l’organització 📱🤯. Des del 22 de Desembre hem realitzat diversos tallers per fer el muntatge de la carrossa (tallar palets, xarxa elèctrica, …) i crear la decoració de la nostra carrossa.




Tots a una 💪🏼, ens vam posar i durant alguns tallers per la tarda vam confegir guarniments i fanals ✨🪅. El 2 de Gener vam iniciar el muntatge del camió ⚒️.



Agraïm a totes les famílies la seva col•laboració i a la Comissió Reis per portar-ho a terme, per fer possible un moment ben màgic 🪄, guardarem aquesta

 experiència per sempre 🫶🏻.





Vam patir per la previsió de pluja ☔️ fins al darrer minut; per sort 🤞🏼, vam poder fer tot el recorregut. Els 17 nens i nenes que estaven a la carrossa, van gaudir moltíssim llençant caramels i confetti pels carrers de la nostra ciutat 🎉🍬.


El desmuntatge va ser sota la pluja però estàvem emocionats per veure els ullets brillants dels nostres petits.



Tenim moltes idees 🙊 i propostes de millora per la propera Cavalcada. Us animem a participar-hi 😬.


Moltes gràcies i fins aviat,






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLibres i carnets de socis de l'AMPA

Benvolgudes famílies, Us informem que els LLIBRES que faltaven i les noves comandes, realitzades en el moment de la venda de llibres, arr...