31 d’octubre del 2023

Vols jugar amb nosaltres?

Des de la Regidoria de Salut Pública reinicien el programa d’oci actiu“ Vols jugar amb nosaltres”? que s’emmarca dintre del programa municipal de prevenció de l’obesitat infantil.




Com a recordatori… es tracta d’un programa que s'adreça als nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, i  consisteix en sessions d'una hora de jocs tradicionals, totalment gratuïtes. 

L’activitat pel curs 2023-2024, serà d’una durada de 5 hores setmanals, de dilluns a divendres, del 06 de novembre al 29 de novembre de 2023 i del 04 de març al 31 de maig de 2024, exceptuant Festes de Nadal, Setmana santa i qualsevol altra dia de festivitat local.

Per poder participar, cal que els nens entreguin la inscripció i autorització a la monitora de l’activitat i això suposarà l’acceptació de les normes de participació, i que portin el carnet que els hi entregarà la monitora i/o que també podran recollir en el departament de salut pública de l’ajuntament o en el poliesportiu l’onze.


Si alguna família està interessada, ens pot escriure correu a l’AFA i us fem arribar la inscripció i les normes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLibres i carnets de socis de l'AMPA

Benvolgudes famílies, Us informem que els LLIBRES que faltaven i les noves comandes, realitzades en el moment de la venda de llibres, arr...